Met de RM Server-licentie heeft u een complete oplossing voor beheer op afstand voor uw Samsung Smart Signage-schermen.

Op deze manier behoudt u uw eigen digital signage-platform, maar met de voordelen van de hardwarecontrole van Samsung. Samsung Remote Management Solution is een centrale service-oplossing op afstand waarmee de apparaten op afstand kunnen worden bewaakt en de noodzaak voor site bezoeken of serviceaanvragen wordt geƫlimineerd.

Wanneer u uw server gereed hebt en uw RM-licenties hebt toegevoegd, kunt u uw schermen toevoegen aan uw MagicInfo-server en beginnen met het besturen van uw apparaten.

Hieronder staan enkele screenshots die op een MagicInfo-server zijn gemaakt om u een idee te geven hoe het werkt.

- Scherm Overzicht

- Scherm Informatie

- Scherm configuratie

- Volledige controle met de virtuele afstandsbediening en live beeld van wat er op het scherm afgespeeld wordt