Het gebeurt regelmatig dat wij een MAC adres ontvangen van een scherm en dat wij die niet op de MagicInfo demo server kunnen vinden. Hiervoor kunnen een aantal redenen zijn die gecontroleerd moeten worden. Wanneer dit in u geval gebeurt controleer alstublieft de onderstaande stappen.

1. Heeft het apparaat verbinding met het internet?

Ga in het menu van uw apparaat naar Network>Network Status

2. Zijn de MagicInfo demo server instelling juist ingesteld?

Koppel uw scherm aan de MagicInfo demo server

3. Heeft uw netwerk de juiste poorten open

4. Wanneer u zeker bent dat alle instellingen goed staan hebben wij beide MAC adressen (wanneer beschikbaar) nodig, het beste is om hiervan een foto te sturen.

Vind uw  MAC adres