Volg onderstaande uitleg hoe u stap voor stap een afbeelding of filmpje op uw scherm afgespeelt krijgt.

- Open uw MagicInfo server en log in

- Aan de linkerkant van uw scherm klikt u op het tabblad Content

- Klik op de knop New en Upload Content om een afbeelding/ filmpje op uw server te zetten

- U krijgt een nieuw pop up scherm om een bestand te vinden op uw computer klik op de knop Add Content

- Vind op uw PC het juiste bestand en klik op open

- Klik op Start Upload om het bestand naar uw MagicInfo server te versturen

- Wanneer dit klaar is klikt u op Close

- Nu ziet u het bestand op de server klaar staan voor gebruik

- Klik op het tabblad Playlist om een playlist aan te maken voor uw content items

- Klik vervolgens op New Playlist

- Selecteer uw Player type en laat de Playlist type op general staan

- Aan de linkerkant van uw scherm ziet u de beschikbare content items die op de MagicInfo server staan, aan de rechterkant van uw scherm kunt u de items zetten die u wilt gebruiken op uw scherm

- Wanneer u de items heeft geselecteerd om te gebruiken op uw scherm klikt u op Save, geef hierna uw Playlist een duidelijke naam en laat de rest staan zoals het ingesteld is. Wanneer u klaar bent klikt u op save.

- Nu heeft u een Playlist opgeslagen

- Klik op het tabblad Schedule om een item/ playlist in te plannen op uw scherm

- Klik op Schedule en daarna op Content

- Selecteer uw Player type en laat de rest staan zoals het staat.

- Aan de linkerkant van uw scherm ziet u de beschikbare content items staan die op uw server staan

- Wanneer u klikt op de knop Content kunt u ook kiezen voor de optie Playlist die u in de voorgaande stappen gemaakt heeft.

- Aan de rechterkant van uw scherm ziet u een agenda overzicht hier kunt u het item op slepen die u wilt gebruiken op het scherm

- Wanneer u een item heeft geselecteerd kunt u hierop klikken om de Play time en Date te regelen.

1. Content item naam

2. Play date (in dit voorbeeld never expire

3. Repeat

4. Playback time (in dit voorbeeld 24 hours)

5. Klik op save

- Nu hebben we dit item ingesteld om elke dag voor 24 uurs te laten afspelen

- Klik op Save om de Schedule op te slaan

- Een nieuw pop up scherm geeft u extra opties

1. Geef uw schema een duidelijke naam

2. Kies de default folder om het schema in op te slaan

3. Kies het scherm dat u wilt gebruiken voor dit schema met de Publish to optie

4. Klik vervolgens op Save & Publish

- Nu hebben we een schema met content/ playlist opgeslagen en het scherm zal deze van de MagicINFO server ophalen, dit kan enige tijd duren afhankelijk van de grote van het schema.