MagicInfo kan gebruikt worden wanneer er een Samsung Smart signage display aan de MagicInfo server gekoppeld is.

Wanneer u heeft gekozen voor de MagicInfo cloudoplossing, moet het display aangemeld worden op de MagicInfo cloudserver.

Om het display aan te melden dienen er een aantal instellingen in het display worden gezet. U leest ze in het volgende artikel Stappen koppelen scherm.

Op het moment dat de SSL is ingesteld, de poort is ingevuld en het juiste server adres, en de bevestiging “clock adjusted” is in beeld verschenen, is het scherm aangemeld op de server en komt hij binnen als “Unapproved”.

Aan de hand van het mac adres van het scherm en het modeltype kan de consultant het display vinden die gekoppeld moet worden. Hij zet hem onder het juiste account en geeft het scherm een naam die u is afgesproken. Daarnaast stelt hij de tijdzone in en vult hij, in overleg met u, de timer settings van het display in om aan te geven wanneer hij aan en uit moet gaan.

Configureren Samsung display

Alvorens het scherm wordt gekoppeld met MagicInfo cloudserver, dient het Samsung scherm geconfigureerd zijn. Hoe het scherm geconfigureerd moet worden is afhankelijk van uw wensen. Dit ligt in uw eigen handen of in die van uw hardware leverancier/ installateur.