Wanneer u een apparaat wilt koppelen aan een MagicInfo server is het belangrijk dat u het MAC adres weet. Het MAC adres is uniek voor elk apparaat hierdoor kunt u het goed herleiden.

Volg onderstaande stappen om het MAC adres te vinden op uw apparaat.

Notitie: een apparaat kan 2 verschillende MAC adressen hebben een Wired en wireless, dit verschilt per model.

- Druk op de menu knop van uw afstandsbediening

- Ga met de pijltoetsen naar Support

- Selecteer Contact Samsung

- Druk 1 keer omlaag met de pijltoets om alle informatie te zien