Je kan verschillende widgets toevoegen aan de presentatie. Dit kan nu via onze widget configurator.

Volg onderstaande stappen om een widget aan te maken en in gebruikt te nemen.

Stap 1:

- Log in op de widget configurator met de inlog gegevens die u van ons hebt gekregen https://app.connected2.eu/login

1. Klik on Bibliotheek

2. Klik on Widgets

- Aan de rechter kant vind u de widgets die u heeft aangemaakt

1. Aangemaakte widgets

2. Maak een widget

3. Voorbeeld van een widget

- Maak een widget, klik op het selectieveld om de juiste widget te kiezen

1. Geef de widget een passende naam

2. Selecteer de resolutie van uw widget

3. Sommige widgets hebben een plaatsnaam nodig om de juiste informatie te vertonen

- Voorbeeld van uw widget, wanneer u op het voorbeeld icoon klikt opent er een nieuw tabblad.

Kopieer het adres van dit tabblad

Step 2:

- Log in op uw signage portal

- Ga naar paginas

- Klik op Pagina toevoegen

- Selecteer Website URL

1. Kies Website URL

2. Selecteer de groep waar u de pagina in wilt opslaan

3. Geef de pagina een passende titel

4. Plak de URL die u gekopieerd heeft uit de widget configurator

Voeg de pagina aan uw bestaande presentatie.