Hieronder vind u de benodigde stappen om uw apparaat te koppelen aan de MagicInfo services demo server..

- Zet het apparaat aan
- Doorloop de start installatie
- Druk op de ‘Source’ knop op de afstandsbediening gevolgd met de menu knop

- Navigeer naar ‘System’ en druk op de ‘Enter’ Knop

- Navigeer naar ‘Play via’ en verander dit naar MagicInfo

- Druk op de ‘Home’ / ‘Content’  knop en selecteer ‘Player’

- Druk op ‘Enter’ en selecteer ‘Network Channel’ door te drukken op ‘Enter’ het apparaat speelt nu af via de MagicInfo speler

Nu gaan we het apparaat instellen dat hij verbinding maakt met de juiste MagicInfo server
- Druk op de ‘Menu’ knop op de afstandsbediening

- Navigeer naar ‘Network’ vervolgens naar ‘Server Network Settings’ druk op ‘Enter’

-Selecteer ‘Connect to server’ en druk op ‘Enter’

Verander de volgende onderdelen met het volgende:
    o ‘Server Address’: <demo.magicinfoservices.com>
    o ‘SSL’: Don`t use
    o ‘Port’: 7001

Sla de settings op door op ‘Save’ te drukken met de ‘Enter’ toets

Nu krijgt u een melding ‘Clock Adjusted’ op het scherm, dit houdt in dat alles gelukt is en het scherm aangemeld is op de server.

U heeft nu het apparaat aangemeld op de server, nu hebben wij het MAC adres nodig om het scherm aan uw account te kunnen koppelen. In de volgende stappen staat beschreven hoe u het MAC adres terug kunt vinden.

- druk op de ‘Info’ knop

- Nu komt er een scherm met informatie over het scherm waaronder het MAC adres, ziet u twee MAC adressen staan (WIRED en Wireless) noteer dan beide

Of volg de stappen in onderstaande link om zo uw MAC adres te zien.

Link

Nu heeft u een scherm gekoppeld aan de server! Deel met ons het MAC adres en wij koppelen uw scherm aan uw account om de set af te ronden (support@magicinfoservices.com)