MagicInfo is een pulling systeem!

Dit houdt in dat de gebruiker inlogt op de server en hierop zijn content klaar maakt.

De gebruiker slaat zijn content op de server.

Het scherm heeft een interval waarmee hij op de server kijkt of er iets verandert / bij gekomen is.

Als dat het geval is zal het scherm automatisch de verandering / toevoeging ophalen en lokaal opslaan.

Het scherm zal dit blijven doen volgens het ingestelde interval.

Wanneer er niks veranderd is haalt het scherm ook niks op.

Dit houd in dat de internet verbinding heel goed moet zijn op het scherm, wij raden ook aan de verbinding bekabeld aan te leggen.