U kunt een update pakket op de server zetten om uw schermen een update te geven. U kunt u schermen ook via een USB stick updaten, het voordeel als u het via de server doet u meerdere schermen in 1 maal een update kunt geven (mits dit dezelfde schermen zijn).

Wanneer u de schermen een update wilt geven neem dan eerst contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van de laatste versie.

Om het pakket op uw server te zetten volg de onderstaande uitleg:

- Log in op uw MagicInfo server

- Ga naar het tabblad apparaten

- Klik op Software Update/ Register & Publish

- Hier ziet u de beschikbare updates die er zijn voor u scherm

- Klik op Register om een nieuw pakket klaar te zetten

-Selecteer het scherm type wat u wilt updaten, en het versienummer van het pakket. Klik nu op het vergrootglas icoon om het juiste pakket te zoeken op uw computer.
Belangrijk is dat het pakket in ZIP formaat moet zijn.