Volg onderstaande stappen om een I speler te koppelen aan de MagicInfo server

Klik met de rechter muisknop op het MagicInfo icoon aan de rechter onderkant van je scherm en kies SETUP/ BASIC

Standaard wachtwoord= 000000

Ga naar de tab server

Vul het onderstaande in:
Port number: 7002
Domain: Je MagicInfo server

en klik op Apply

Klik nogmaals op het MagicInfo icoon aan de rechter onderkant van je scherm en kies SETUP/ ADVANCE

Wachtwoord: 000000

Kik op de Magicinfo server tab

Controleer de volgende setting.

Port number: 7002

Domain: Your MagicInfo server address

Wanneer dit alles is ingesteld klik je op het WMF icoon die op het buroblad staat van de computer. Hierdoor worden alle veranderingen opgeslagen.