Volg onderstaande stappen om een Lite speler te koppelen aan de MagicInfo server

Klik met de rechter muisknop op het MagicInfo icoon aan de rechter onderkant van je scherm en kies SETUP/ BASIC

Standaard wachtwoord= 000000

Ga naar de tab server

Vul het onderstaande in:
Port number: 7002
Domain: Je MagicInfo server

en klik op Apply

Klik nogmaals op het MagicInfo icoon aan de rechter onderkant van je scherm en kies SETUP/ ADVANCE

Wachtwoord: 000000

Kik op de Magicinfo server tab

Controleer de volgende setting.

Port number: 7002

Domain: Your MagicInfo server address

Wanneer dit alles is ingesteld klik je op het WMF icoon die op het buroblad staat van de computer. Hierdoor worden alle veranderingen opgeslagen.