U kunt instellen dat uw apparaat automatisch aan en uit gaat op ingestelde dagen en tijden. Hiermee bent u ervan verzekerd dat het scherm zijn content laat zien op het juiste moment.

Volg deze uitleg hoe u dit kunt instellen:

- Log in op uw MagicInfo

- Ga naar: Device

- Zoek uw apparaat op dat u wilt instellen en klik op het I icoon

- Een nieuw venster zal openen en klik op edit

- Wederom zal er een nieuw venster geopend worden, in dit voorbeeld ziet u dat timer 1 al staat ingesteld

Klik op de tekst Timer 1

1. Gebruik de on/ aan timer

2. Selecteer de dagen dat de aan tijd actief moet zijn

3. Stel de tijd wanneer het apparaat aan moet gaan

4. Stel de volum in, wij raden aan om de volume op 0 te houden

5. De source moet MagicInfo-Lite/ S zijn

6. Wanneer u gebruik maakt van een vakantie/ holiday schema kunt u dit gebruiken, meer informatie in dit article.

7.  Gebruik de uit timer

8. Selecteer de dagen wanneer de uit tijd/ timer actief moet zijn

9. Stel de tijd in wanneer de uit tijd actief moet zijn

10. Wanneer u gebruik maakt van een vakantie/ holiday schema kunt u dit gebruiken, meer informatie in dit article.

- u kunt tot 7 verschillende aan en uit tijden instellen.

We raden u aan om voor elke afwijkende tijd een aparte regel te gebruiken.