MI Server V4.0 geeft ondersteuning aan spelers van V3.1

MI Server V4.0 geeft geen ondersteuning aan VideoWall players

※ Ondersteunende spelers

- Player L (Lite), Player S, Player S2, Player S3, Player A(Android), Signage Player

- Nieuwe modellen zullen worden ondersteunt op de uitgifte schema's

Tizen model (MagicInfo speler S4) krijgt ondersteuning bij de volgende update

※ MI Server v4.0 combineert Premium and Lite menu voor een beter usability ervaring

Dus Lite player zijn beschikbaar met de andere modellen en zullen aangeduid worden met Player L