Een betreffend scherm krijgt zijn eigen schema met daarin zijn eigen afspeellijst. In deze afspeellijst moet in elk geval zijn opgenomen de pagina Snackbar module. Deze pagina heeft de koppeling naar de Snackbar module. Dit is een eenmalige handeling, hierna kan de afspeellijst aangepast worden door er items aan toe te voegen of te verwijderen zolang de pagina Snackbar Module maar er in blijft.

Eerst moet de module gevuld worden met de rubrieken en zijn producten, deze kunnen dan een de filialen toegekend worden bij het aanmaken van een filiaal.

Rubrieken

Maak een nieuwe rubriek aan

Bij het aanmaken van een rubriek moet u een naam opgeven en het aantal prijzen wat hiervoor wordt gehanteerd. Je kunt denk aan Patat prijs 1 groot/ prijs 2 middel/ prijs 3 klein.

• Naam
  • Aantal prijzen relevant voor de rubriek
  • Toon de kop (naamgeving) van de rubriek
  • Toon de omschrijving van de producten (alleen voor de automatiek schermen)
  • Verberg de prijzen in de rubriek of niet
  • Toon alleen de laatste prijs van de producten (wanneer de prijzen gelijk zijn)
  • Naamgeving van de kolommen (aantal prijzen)

U kunt er voor kiezen om direct nieuwe producten aan te maken.

Producten

Na het aanmaken van de rubrieken kunt u deze vullen met de betreffende producten.

Kies een rubriek die u wilt vullen met producten.

• Betreffende rubriek
  • Naam van het product
  • Naam voor weergave in een automatiek scherm
  • Extra omschrijving voor weergave in een automatiek scherm
  • Wanneer er pinda in het product zit kunt deze toevoegen als een kleine icoon
  • Wanneer het product vegetarisch is kunt u het icoon hiervan weergeven
  • Prijzen van het product, dit zijn de kolommen die terug komen vanuit de rubriek
  • Opslaan zorgt ervoor dat het product opgeslagen wordt
  • Opslaan en nieuw zorgt ervoor dat het product opgeslagen wordt en u direct een nieuw product kunt toevoegen

Filialen

Eerst moeten er filialen aangemaakt worden, in deze filialen worden de betreffende scherm gekoppeld. Een filiaal wordt aangemaakt aan de hand van een locatie.

Wanneer de locatie is aangemaakt kan er een filiaal aangemaakt worden.

Kies vervolgens de aangemaakte locatie

Geef een naam op voor de locatie (wij adviseren om de naamgeving te gebruiken van de locaties)

In een filiaal kunt u de producten toewijzen die hier van toepassing zijn aan de rechterkant.

Door op de knop Product toekennen voegt u een product toe aan het filiaal.

Wanneer het product is toegevoegd kunt u prijzen aanpassen wanneer dit voor het filiaal van toepassing is. Standaard wordt de prijs getoond die ingesteld is bij het product.

Layouts

Hier kunt u een layout aanmaken die van toepassing kan zijn op een menubord of automatiek scherm.

Bij het aanmaken van een nieuwe layout selecteert u het volgende.

• Resolutie
    1. HD Landscape: 1280x720
    2. HD Portrait: 720x1280
    3. Full HD Landscape: 1920x1080, menubord/ signagescherm
    4. Full HD Portrait: 1080x1920
    5. Full HD Portrait x3: 1080x5760
    6. Full HD landscape x2: 3840x1080
    7. Full HD landscape Half: 1920x540
    8. ProDVX 10`` (1280x800): 1280x800, automatiek scherm
  • Type
    1. Menubord
    2. Automatiek

Nu kunt u de layout vullen met de beschikbare rubrieken.

1. Overzicht van de lay-out waar de elementen/ rubrieken landen
  2. Kies een rubriek om te tonen op de lay-out
  3. Eigenschappen van de lay-out
    1. Naam van de lay-out
    2. Stijl van de lay-out: menubord of automatiek

Een ingevuld bord ziet er als volgt uit.

Pagina`s

Hier maken we de pagina`s aan die daadwerkelijk aan de schermen gekoppeld worden.

Bij het aanmaken van een pagina moet het volgende instellen.

• Naam, we raden aan om de naamgeving van de locatie aan te houden
  • Apparaat waar de pagina op getoond moet worden
  • Lay-out die van toepassing is