Op de Tickers pagina vindt u een overzicht met alle vooraf gedefinieerde tickers samen met alle aangemaakte tickers. Hieronder volgt een uitleg hoe tickers toegevoegd en beheerd kunnen worden.

Globale Tickers

In het paneel Globale tickers staan alle vooraf gedefinieerde tickers samen met de optie om zelf een ticker toe te voegen. Tickers_Globale-tickers

Nieuwe ticker aanmaken

Om een ticker toe te voegen kan u op een van de Globale tickers klikken (1). Wanneer u op een van de Globale tickers klikt wordt die ticker toegevoegd aan de Persoonlijke tickers en kan u er daarna gebruik van maken.

Wanneer u een eigen ticker wilt aanmaken moet u op de 'Maak uw eigen' (2) ticker klikken in het Globale tickers overzicht. Tickers_Globale-tickers

Als u zelf een ticker wilt maken moet u de volgende opties invullen:

URL: Vul hier de URL in van de RSS feed die u wilt gebruiken als ticker.
Naam: Vul hier naam in van de ticker.
Logo: Als u een logo van de nieuwsbron wilt tonen naast de ticker kunt u hier het logo uploaden. Klik op de knop 'Kies bestand' om een logo toe te voegen.
Toon datum op ticker: Door deze optie aan te vinken wordt er op het scherm naast de ticker de datum van die dag getoond.
Toon tijd op de ticker: Door deze optie aan te vinken wordt er op het scherm naast de ticker de tijd van op dat moment getoond. Maak-nieuwe-ticker_Nieuwe-ticker

Persoonlijke tickers

Als u tickers hebt aangemaakt komen de tickers in het paneel Persoonlijke tickers getoond. In dit overzicht staan dus de tickers die gebruikt kunnen worden op de schermen.

Om een ticker te wijzigen of te verwijderen kan u op een ticker klikken. Tickers_Persoonlijke-tickers