Bovenbalk

Links vindt u de home knop, door hierop te klikken komt u altijd terug naar het begin scherm.

Menu knop, door hierop te klikken verbergt u de tekst achter de knoppen die aan de rechterkant staan. Hierdoor krijgt u een groter werkveld.

Pseudo knop, door hierop te klikken kunt u een gebruiker overnemen in uw omgeving. Hiermee kunt u precies zien wat de gebruiker ziet.

Account knop, Door hierop te klikken krijgt u de keuze om naar uw instellingen te gaan en om uit te loggen. Gebruikersinstellingen: Hier heeft u de keuze om uw gegevens aan te passen. Dit kunt u doen in het eerste blok door op Wijzig te klikken. Organisatie: Hier kunt u zien bij welke organisatie u gebonden bent. Hier kunt u ook een logo toevoegen aan uw account. Daarnaast is hier de mogelijkheid om uw eigen API sleutel aan te maken. Notificaties: Hier ziet u Notificaties/ herinneringen voor uw eigen omgeving, u kunt denken aan aflopende schema's/ onderhoud aan uw schermen. Tags: Hier vindt u de tags die in uw omgeving zijn gecreëerd door uw gebruikers. Hier kunt u tags maken/ wijzigen en verwijderen.

Bovenbalk

Linkerbalk

Hier vindt u alle keuzes die u nodig hebt om uw schermen en inhoud te beheren. Zie onderliggende hoofdstukken voor meer informatie.

Dashboard: statistisch overzicht van wat er bij u op de omgeving speelt. Apparaten: Hier vindt u alle schermen die gekoppeld zijn aan uw omgeving. Gebruikers: Hier vindt u alle gebruikers die gekoppeld zijn aan uw omgeving. Locaties: Hier vindt u alle locaties waar u schermen in gebruik heeft. SimpleCMS: Hiermee kunt u een diavoorstelling maken. Instellingen: Hiermee komt u ook bij uw accountgegevens

Linkerbalk

Middenbalk

De startpagina laat altijd het statistisch overzicht zien van wat er in uw omgeving gebeurt.

Middenbalk