In Connected2 heeft u de controle over uw aangesloten apparaten. U kunt hier bijvoorbeeld een apparaat inzien en een herstart geven.

Filter

Wanneer u meerdere apparaten heeft aangesloten kan het handig zijn om doormiddel van de filterfunctie het juiste apparaat te vinden.

• Apparaat naam, filteren op naam van het apparaat
  • Apparaat type, filter op het type van het apparaat
  • Locatie, filter op de aangemaakte locaties van de apparaten
  • Tags, filter op de aangemaakt tags
  • Online status, filter of het apparaat online of offline is

Apparaten

In het overzicht hieronder ziet u al uw aangesloten apparaten, degene met het groen icoon zijn aan (online), de apparaten met een grijs icoon staan uit (offline).

Door op een apparaat te klikken krijgt u de eigenschappen van het apparaat.

Tabblad: Weergave informatie

• Links ziet u een afbeelding van de content die op uw apparaat getoond wordt, deze wordt elke 5 minuten ververst.
  • Naam, naamgeving van het apparaat. Wij adviseren om korte maar duidelijk naamvoering te gebruiken
  • Native app, dit is de app die de koppeling maakt met de Connected2 server
  • Schema, naam van het schema die aan het afspelen is
  • Laatst gezien, dit is de datum/ tijdstip dat het scherm zich voor het laatst gemeld heeft op de server
  • Locatie, de locatie die binnen de organisatie is gebruikt
  • Tags, tags die toegevoegd zijn aan het scherm
  • Model naam, model/ type van het apparaat
  • IP-adres, het IP-adres van het apparaat
  • DUID, is de automatische gegenereerde code van het apparaat. Deze code is uniek gekoppeld aan het apparaat.
  • Firmware versie, firmware versie die het apparaat gebruikt

Tabblad: Weergave instellingen

•  Volume, het ingestelde volume van het apparaat
  • Clock, de huidige tijd op het apparaat. De Reset clock functie zal hem naar de huidige server tijd zetten.
  • Menu oriëntatie, hiermee stelt u de oriëntatie in van het menu (Portrait of Landscape)
  • Bron oriëntatie, Hiermee stelt u de oriëntatie in van de bron (Portrait of Landscape)
  • Slot, hiermee schakelt u de code in voordat u de functies van het scherm kunt veranderen
  • Paneel slot, Hiermee schakelt u de knoppen uit op het apparaat
  • AB slot, Hiermee schakelt u de afstandsbediening uit
  • Herstart apparaat, met deze functie kunt u op afstand het apparaat herstarten
  • Zet apparaat uit, hiermee schakelt u het apparaat uit op afstand